SimpleWifi
Γνωρίστε το SimpleWifi και δείτε πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να γνωρίσει τους πελάτες της και να δημιουργήσει ένα social δίκτυο!

Δώστε δωρεάν WiFi στους "φίλους" σας!

Εκμεταλλευτείτε την παροχή wifi που διαθέτει η επιχείρηση σας για να χτίσετε ένα δίκτυο πελατών στα κοινωνικά δίκτυα (like, check in), σε ειδοποιήσεις (newsletter) και γνωρίστε τις συνήθειες και πίστη τους.


Δειτε το βιντεοΜε το SimpeWiFi αλλάζει ο τρόπος που παρέχετε δωρεάν ίντερνετ στους πελάτες σας. Μέσω του SimpleWifi συνεχίζετε προσφέρετε δωρεάν wifi αλλά παράλληλα ενισχύετε την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα συλλέγοντας Likes, Checkins, Email.3 απλά βήματα...

Το SimpleWifi είναι συμβατό με όλες τις συσκευές των πελατών σας (iOS, Android, Mac, PC κα) και η εμπειρία που έχουν πριν συνδεθούν είναι απλή και γρήγορη. Όλα τα βήματα και οι σελίδες που εμφανίζονται στους χρήστες είναι πολυγλωσσικά!Απλοποιήστε διαδικασίες

Δεν χρειάζεται ποια να δημιουργείτε κωδικούς ασφαλείας για το wifi σας, ούτε οι πελάτες σας να ρωτάνε τον κωδικό και το προσωπικό σας να ξοδεύει χρόνο για να τους βοηθάει να συνδεθούν. Το SimpleWifi παρέχει ανοιχτό δίκτυο που ο πελάτης μπορεί εύκολα να ακολουθήσει τις οδηγίες και να συνδεθεί με επιτυχία.


Δειτε το βιντεο με την διαδικασια συνδεσης!
 • testiman

  ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ. Μεταξύ social επιλογών ή του email του.

  Αφού επιλέξει το ανοιχτό wifi δίκτυο σας, επιλέγει τον τρόπο που θα συνδεθεί από την προσαρμοσμένη σελίδα της επιχείρησης. Επιλέγει μεταξύ του Facebook, Foursquare ή απλά εισάγοντας το email του. Σε όλες τις περιπτώσεις τα στοιχεία του καταγράφονται στην λίστα της επιχείρησης.

 • testiman

  ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ. Για να κάνει Like, Check in ή να επιβεβαιώσει το email του.

  To SimpleWifi επιβεβαιώνει τα στοιχεία και ζητάει από τον πελάτη να κάνει Like ή checkin στην σελίδα της επιχείρησης. Αυτό το βήμα υπάρχει μόνο αν ο πελάτης δεν έχει κάνει like και δεν επαναλαμβάνεται κάνοντας την είσοδο ακόμα ποιο εύκολη την επόμενη φορά.

 • testiman

  ΤΕΛΕΙΑ... Τώρα δείξτε του ότι θέλετε πριν ξεκινήσει.

  Ο χρήστης τώρα έχει πρόσβαση στο internet. Επιλέξτε εσείς με ποια σελίδα θα ξεκινήσει (πχ την ιστοσελίδα σας, την σελίδα σας στο Facebook ή απλά το google...). Με αυτό τον τρόπο έχετε ένα ακόμα εργαλείο προώθησης των νέων, προσφορών ή events που θέλετε να γνωρίζουν!

Γνωρίστε τους πελάτες σας

Αυτό που ξεχωρίζει το SimpleWifi από άλλα συστήματα είναι ότι προσφέρει μία πλήρη εικόνα των πελατών σας με αναλυτικά δημογραφικά στοιχεία.

Δημιουργείστε μία ηλεκτρονική κοινότητα των πελατών σας που θα βοηθήσει στην προώθηση, επιβράβευση και επικοινωνία μαζί τους. Μαζέψτε εύκολα και πάνω από όλα ΔΩΡΕΑΝ στοιχεία που δε γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά στατιστικά

Με το SimpleWifi θα συλλέξετε στοιχεία των πελατών σας που ως τώρα δεν γνωρίζατε. Θα σας παρέχεται το email τους και ο λογαριασμός των πελατών σας στα κοινωνικά δίκτυα. Με τα στατιστικά του SimpleWifi θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον αριθμό των επισκέψεων ώστε να επιβραβεύετε τους πιστούς πελάτες σας.

Δείτε τα στοιχεία των χρηστών σας, ξεχωρίσετε τους πιστούς και αξιολογήστε τις καθημερινές τους επισκέψεις. Τέλος περιορίστε την πρόσβαση σε χρήστες που δεν κάνουν ορθή χρήση του δικτύου σας.

Εύκολη διαχείριση Πρόσβαση από παντού!

Με κάθε ενεργοποίηση του SimpleWifi συνδέεστε με το σύστημα διαχείρισης της Loggia ώστε να έχετε την ευελιξία επιλογών του νέου σας δικτύου αλλά και να έχετε πρόσβαση στα αναλυτικά στατιστικά που διαθέτει.

Η κονσόλα διαχείρισης είναι διαθέσιμη online. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το δίκτυο σας ή να δείτε την κατάσταση και τα στατιστικά σας από παντού.

Μέσω της κονσόλας ενεργοποιείτε ή όχι όλα τα modules. Μπορεί να θέλετε μόνο την επιλογή Facebook Like ή μόνο την συλλογή email. Τα πάντα μπορούν να παραμετροοποιηθούν ώστε να δώσετε την εμπειρία που σας ταιριάζει.

Marketing

Προωθήστε μηνύματα στους πελάτες σας.

Η προσαρμογή για την σελίδα της κάθε επιχείρησης αφορά την επιλογή ΦΟΝΤΟΥ, ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ και ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ BANNER. Μέσο της κονσόλας διαχείρισης μπορείτε να τα ανανεώνετε όσο συχνά θέλετε. Επίσης η επιλογή ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ είναι και αυτό επιλογή σας μέσω της κονσόλας.

Δωρεάν συσκευή SimpleWifi

Με τη ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο SimpleWifi παραλαμβάνετε τη δωρεάν συσκευή σας. Η συσκευή παρέχεται ρυθμισμένη και συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας ώστε να δουλέψει αμέσως.

Η εγκατάσταση είναι απλή καθώς το μόνο που κάνετε είναι να συνδέσετε το κεντρικό σας router στη συσκευή SimpleWifi και να απενεργοποιήσετε το ασύρματο δίκτυο που ήδη έχετε.

Σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείτε πολλαπλά access point η συσκευή SimpleWifi εγκαθιστάται ανάμεσα στο router και τα access point.


Δειτε λεπτομερειες για την εγκατασταση.

Κέντρο υποστήριξης

Για να βοηθήσουμε στην καλύτερη κατανόηση της εφαρμογής έχουμε δημιουργήσει το κέντρο υποστήριξης όπου μπορείτε να δείτε απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις αλλά και τεχνικές οδηγίες εγκατάστασης.


Δειτε απαντησεις σε πιθανες ερωτησεις σας.